A Vigyél haza Alapítványnak köszönhetően, több sérült állat is gazdira talál. Így járt Reddington is
2021. május 3.
Egyéb

Vilinek hívtuk, mert villamos gázolta el. Négy hónapig volt állatklinikán és közben 3 műtéten esett át, de meggyógyult és csodás gazdikat kapott, akik Reddingtonnak nevezték el 🙂

Emlékeztek még Red történetére?

Vili, a hathónapos kiskutya januárban került az Illatos útra, mert egyedül kószált a városban és elgázolta egy villamos. A telep alapítványunk azonnali segítségét kérte, mert Vilmos roncsolt bal mellső lábát azonnal műteni kellett.

Amputációtól tartottunk, de orvosaink hónapokig azon dolgoztak, hogy megmentsék a lábát. Bár egy lábujját el kellett távolítani, majd a hiányzó talppárnát többszörös bőrátültetéssel pótolni, a kedves, fiatal kutya a 4 hónapig tartó fájdalmas és hosszadalmas kezelés során is együttműködő volt.

Áprilisban keresett minket Kitti és Marci, akik megismerve a kiskutya történetét eldöntötték, hogy szeretnék őt örökbe fogadni. Meglátogatták őt a klinikán, ami megerősítette döntésüket, bát tudták: A kutyára még egy korrekciós műtét és további gondos otthoni ápolás vár. Mint írják:

„Reddington, vagy becenevén Red, pár hete van velünk. Nagyon okos kutya, gyorsan tanul. Érezhető, hogy öntörvényű, de sok türelemmel, és szeretettel tanítgatjuk.

Már kutyatréner jár hozzá, aki segít az alap dolgok elsajátításában. Jelenleg még lakásban lakik, ami jót tesz a lábának, mert a kertben csak rohangálna, amit még nem szabad. Reméljük, hogy hamarosan teljesen meggyógyul a lába, és akkor ő is szaladgálhat majd nagyokat a többi kutyával.”

 

Kedves Kitti és Marci! Köszönjük, hogy esélyt adtatok Rednek egy boldog életre!