Kíváncsi mi történik az Illatos úton? Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Luca, az Illatos úti kutya már Kolontáron karácsonyozott

A Juhász család és három gyermeke, azon kolontáriak közé tartoznak, akik a legtöbbet veszítettek a vörös iszap katasztrófa idején. Egy gyermeket, a legkisebb testvért, az állatokat, a házat és mindent, ami körülvette őket. A Blikk szerkesztőségének tagjai egy - a Fővárosi Közterület-felügyelet Illatos úti ebtelepéről kiválasztott - 8 hetes fekete kis kutyust vittek magukkal hozzájuk, nem cserébe az elpusztult kutyáért, inkább, hogy segítsen megtalálni karácsonykor a békét, őrizze a házat, vigyázzon a családra, amely annyi mindent megért már.

A jelenük és a múltjuk egy része is: a fényképek, az ajándékba kapott tárgyak, a régi darabok, amiket csak a hozzájuk fűződő emlékek tettek értékessé.

Kolontáron, Juhászéknál is volt karácsony.

Az új házba költözött család eddig is sok segítséget kapott a közeli és távoli barátoktól, ismerősöktől és ismeretlenektől is.

A Blikk szerkesztőségének tagjai ismerősek már a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.

Most sem utaztak üres kézzel.

Egy kis dobozban egy 8 hetes fekete kis kutyust vittek magukkal, nem cserébe az elpusztult kutyáért, inkább, hogy segítsen megtalálni karácsonykor a békét, őrizze a házat, vigyázzon a családra, amely annyi mindent megért már.

A kiskutyát a Fővárosi Közterület-felügyelet Illatos úti ebtelepéről választották ki, és mi biztosak vagyunk abban, hogy Luca - mert a családfő így nevezte el - sok örömet ad új családjának, és őt is szeretet veszi majd körül.