Kíváncsi mi történik az Illatos úton? Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Köszönet és elismerés

Kevesebb, mint egy hete nyílt meg a facebook-on a "Szilveszterkor elveszett és talált kutyák" nyílt csoport, amelyben állatvédő szervezetek és számtalan magánember vállalt feladatokat az ilyenkor sajnos rendszeresen elszökő állatok megsegítésére.

Az öt napja létrehozott kezdeményezés közel 300 bejegyzésében budapesti és vidéki, szökésben lévő kutyákat, illetve a megtaláltak gazdiját keresték, szervezetten, előre felkészülve erre az éjszakára.

Nem kevés sérült, balesetes kutyát is ügyeletes kórházakba szállítottak, saját költségen. Drámai pillanatokat is átéltek, egy-egy súlyosan sebesült kutya mentésekor.

Így történhetett meg, hogy a fővárosban gazdátlanul menekülő, vagy eltévedt ebek nagyobb része be sem került az Illatos úti Ebrendészeti Telepre.

Szintén köszönet azoknak az állatvédő szervezeteknek, akik még a december 31-ét megelőző napokban mentettek tőlünk állatokat, közel 40 kutyát vittek el, hogy helyet tudjunk adni az újévkor elveszőknek.

A Telep jelenleg is erején felül működik!

Kérjük azokat, akik még mindig keresik elveszett, megszökött kedvenceiket, hogy keressék fel az www.ebtelep.hu, illetve a fent említett facebook csoportot is, hogy minél hamarabb megtalálják egymást!